Applicaties

Heeft een (web)applicatie een toegevoegde waarde op de producten of diensten voor je klanten? Dan kun je hiervoor bij ons terecht. Zorg ervoor dat je (potentiële) klanten overal en ongeacht het gebruikte platform met jou of anderen kunnen communiceren. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor een Content Management Systeem.

Wat is en webapplicatie?

Bij J. Ottenheijm.com ben je aan het juiste adres voor een webapplicatie. We leggen je graag uit wat hiermee wordt bedoeld. Met een applicatie kun je de dagelijkse werking binnen je eigen onderneming vereenvoudigen. Bepaalde bedrijfsprocessen kunnen gedigitaliseerd worden, zoals de urenadministratie. De applicatie wordt niet geïnstalleerd op je laptop, je opent ze in een browser en dan heb je dus altijd en overal toegang tot de applicatie. Ook mobiel werken deze applicaties uitstekend! Voorbeelden van webapplicaties zijn CMR toepassingen, administratie en facturatie software, ordersystemen, agenda beheer en klantenportalen.

Doelen

Een webapplicatie kan om verschillende redenen interessant zijn voor jouw bedrijf:

  1. Automatiseren: sommige processen binnen je bedrijf keren iedere keer terug en kosten veel tijd. Door alles te digitaliseren en automatiseren, kun je veel werkuren besparen.
  2. Publiceren: door bijvoorbeeld een digitale advertentie of mailing kun je jouw doelgroep digitaal ook aanspreken. Het is een belangrijk communicatiekanaal. Je kunt hierdoor namelijk je imago versterken.
  3. Klantenservice: door webapplicaties kan er beter in worden gespeeld op problemen van de doelgroep. De gebruiksvriendelijkheid van de website wordt verbeterd.

Voordelen

Webapplicaties bieden je verschillende voordelen. Wij van J. Ottenheijm.com leggen je dat graag uit:

  1. Webapplicaties zijn overal toegankelijk: je kunt ze openen waar en wanneer je maar wil, je hebt alleen maar internet nodig.
  2. Applicaties zijn voor alle apparaten toegankelijk: je bent niet meer plaatsgebonden maar hebt meer vrijheid.
  3. Eenvoudig te installeren en te onderhouden: als de applicatie op de host server staat, kunnen alle gebruikers toegang krijgen tot de applicatie.
  4. Maatwerk: een webapplicatie kan op maat worden gemaakt, waardoor we aan alle wensen kunnen voldoen.

J. Ottenheijm.com luistert naar jouw wensen

Maatwerk webapplicaties bij J.Ottenheijm.com
Wil je graag meer weten over de webapplicaties die wij voor je kunnen ontwerpen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij van J.Ottenheijm.com staan voor je klaar, denken graag met je mee en leveren maatwerk.

Onze klanten

Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.