Skip to content

Brandit

Met de BRANDIT app zet je met een simpele klik het logo van jouw bedrijf op een foto of video. Met een volgende klik deel je deze ‘gebrandmerkte’ foto op Instagram, Facebook en andere sociale media kanalen.

Het valt op dat ruim 95% van de organisaties foto’s en video’s op sociale media niet voorzien van een logo. Daardoor is niet meteen duidelijk van wie de foto is of waar hij is genomen.

Door je logo als brandmerk of watermerk toe te voegen valt je foto of video beter op in de tijdlijn. Daarmee vergroot je de herkenbaarheid én naamsbekendheid van jouw organisatie.

Creëer merkwaarde

Unlock na betaling of QR code scan

Creëer merkambassadeurs

Geofence: directe communicatie

Krijg meer inzicht in je doelgroep

Analytics

Hoe werkt het?

Om jouw logo in de app te gebruiken meld je je aan bij BRANDIT en publiceer je je logo in de app. Als je het logo aan de locatie van jouw zaak koppelt, wordt jouw logo automatisch zichtbaar voor iedereen die de app in of rond jouw locatie gebruikt. Buiten jouw locatie kan je logo met de zoekfunctie gevonden worden.

Kosten & korting

De BRANDIT app kan door iedereen gratis worden gedownload en gebruikt. Om jouw logo of filters in de app te publiceren betaal je € 19,95 per maand voor onbeperkt gebruik. Met de kortingscode ‘jottenheijmklant’ hoeft je géén eenmalige aansluitkosten te betalen, dat levert je een mooie besparing op van € 49,95.

Start nu met het vergroten van JOUW online zichtbaarheid!
Uploaden doe je eenvoudig via: https://brandit.app/upload

BRANDIT downloaden kan gratis via: www.brandit.app

BRANDIT – Easy branding for your business!