Grafische Vormgeving

De vormgeving bepaalt de uitstraling van uw bedrijf.

Het is belangrijk om een pakkend logo voor je bedrijf te hebben, zodat mensen het bedrijf direct herkennen zonder de naam erbij te zien. Dit is dé manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Denk aan het logo van de NS of van Shell, dit zijn duidelijk herkenbare logo’s. Wij hebben ontwerpers in huis die voor jou een passend logo kunnen maken en vervolgens deze hele huisstijl kunnen doorvoeren in social media, visitekaartjes, flyers, posters etc. Wanneer je dan ook nog eens regelmatig mailings rondstuurt, gaat men in de loop van de tijd jouw logo herkennen. Afhankelijk van jouw soort bedrijf passen wij het logo aan. Verkoop je bijvoorbeeld moderne meubelen, dan is het mooier om jouw logo strak te houden, zijn het antieke meubelen, dan is een sierlijk logo beter voor jou.

Een goede vormgeving is essentieel als het gaat om de juiste indruk die het logo moet geven aan jouw potentiële klanten en daarom mede bepalend voor de groei en het verhogen van jouw omzet. Door jarenlange ervaring weet J. Ottenheijm.com wat er nodig is om een goede eerste indruk te maken en professioneel over te komen.

Je hebt immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken en de aandacht van de consument vast te houden, J. Ottenheijm.com gaat daarom met jou in gesprek en baseert de vormgeving op de aard van jouw bedrijf. Uiteraard is samenwerking tussen jou en J. Ottenheijm.com erg belangrijk en staan jouw wensen voorop. Correcties en aanpassingen waarvan wij denken dat ze het logo ten goede komen, worden eerst grondig met jou besproken. Graag informeren wij jou over de vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.