Grafische Vormgeving

De vormgeving bepaalt de uitstraling van uw bedrijf.

Veel bedrijven hebben een pakkend logo wat veel mensen direct herkennen zonder de naam erbij te zien. Dit is dé manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Herkenning. Denk aan het logo van de NS of van de helaas niet meer bestaande V en D. Duidelijk herkenbare logo’s. Wij hebben ontwerpers in huis die voor u een passend logo kunnen maken en vervolgens deze hele huisstijl kunnen doorvoeren in briefpapier, visitekaartjes, flyers, posters etc. Wanneer u dan ook nog eens regelmatig Nieuwsbrieven rondstuurt, gaat men in de loop van de tijd uw logo herkennen. Afhankelijk van uw soort bedrijf passen wij het logo aan. Verkoopt u bijvoorbeeld moderne meubelen, dan is het mooier om uw logo strak te houden, zijn het antieke meubelen, dan is een sierlijk logo beter voor u.

Een goede vormgeving is essentieel als het gaat om de juiste indruk die het logo moet geven aan uw potentiële klanten en daarom mede bepalend voor de groei en het verhogen van uw omzet. Door jarenlange ervaring weet J. Ottenheijm Webdesign wat er nodig is om een goede eerste indruk te maken en professioneel over te komen.

U heeft immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken en de aandacht van de consument vast te houden, J.Ottenheijm Webdesign gaat daarom met u in gesprek en baseert de vormgeving op de aard van uw bedrijf. Uiteraard is samenwerking tussen u en J. Ottenheijm Webdesign erg belangrijk en staan uw wensen voorop. Correcties en aanpassingen waarvan wij denken dat ze het logo ten goede komen, worden eerst grondig met u besproken. Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.