Skip to content

Grafische Vormgeving

Het is belangrijk dat jouw bedrijf een pakkend logo heeft, zodat mensen het bedrijf direct herkennen zonder de naam erbij te zien. Denk bijvoorbeeld eens aan het logo van NS of Shell. Zonder een naam erbij te noemen in het logo gelijk herkenbaar. Een logo moet ook de uitstraling van jouw bedrijf weerspiegelen en de doelgroep aanspreken. Een goed logo is dé manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wij hebben ontwerpers in huis die voor jou een passend logo kunnen maken en vervolgens deze hele huisstijl naar wens kunnen doorvoeren in bijvoorbeeld social media, visitekaartjes, flyers, posters of andere corporate middelen. Afhankelijk van jouw soort bedrijf passen wij het logo aan. We houden natuurlijk altijd rekening met jouw wensen, maar als je een bedrijf hebt dat moderne meubels verkoopt adviseren we een strak logo en bij bijvoorbeeld antieke meubelen een sierlijker logo. Hetzelfde geldt voor het kleurengebruik. Felle kleuren zijn bijvoorbeeld toepasbaar bij een logo gericht op kinderen en neutrale kleuren stralen dan weer meer vertrouwen uit.

 De eerste indruk naar jouw potentiële klanten moet goed zijn. Je hebt immers maar één kans om een goede eerste indruk te maken en de aandacht van de consument vast te houden. Wij gaan daarom met jou in gesprek en baseren de vormgeving op de aard van jouw bedrijf. Jouw wensen staan voorop en in goed overleg ontwerpen wij het logo voor jou. In overleg komen we tot een eindresultaat dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Ben je geïnteresseerd in een logo of re-branding van jouw logo? Wij informeren jou graag over de vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.