Skip to content

Nieuwe privacywetgeving

In mei 2018 moet u als ondernemer voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Een inbreuk kan leiden tot hoge boetes en zelfs tot bestuurdersaansprakelijkheid.

Doe de scan!
Wij brengen u graag in contact met Rechtsbundel, onze vaste juridisch partner. Voor een speciaal actietarief van € 395,- excl. btw praat een van de gespecialiseerde juristen u bij over de nieuwe privacywetgeving. Ook wordt nagegaan of uw bedrijf voldoet aan de gestelde vereisten.

Vul hiernaast uw contactgegevens in om een afspraak in te plannen. Neemt u liever zelf contact op met Rechtsbundel, dan kan dit via 085 – 750 10 17 of via info@rechtsbundel.nl.

Download de gratis privacy checklist!
Checklist

Jacky Ottenheijm
Jacky

Onze dienstverlening

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit.

Online marketing

Laat jouw bedrijf scoren

De vindbaarheid van jouw website is erg belangrijk. Internet speelt tegenwoordig een zeer grote rol in het informatie opdoen en het zoeken naar producten of diensten. 

Online zichtbaarheid

Een goede website is de kern!

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten.