Van Maris Mobility

Van Maris Mobility logo

Van Maris Mobility is reeds ruim 9 jaar actief in de autobranche.
In 2010 ben ik samen met mijn vader begonnen met het in en verkopen van occasions.
Er is in 9 jaar tijd natuurlijk veel veranderd.
Zo is internet tegenwoordig nog belangrijker dan toen en vooral mobiel internet, ook is het importeren van occasions tegenwoordig iets wat heel normaal is.
Vandaag de dag werk ik samen met mijn vrouw Karlijn en hopen we wellicht ook u nog vele jaren te voorzien van een eerlijke en betrouwbare occasion.
Ook wanneer wij niet in het bezit zijn van uw droomauto kunt u bij ons terecht, dankzij ons netwerk is de kans groot dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Verhoeven’s Schildersbedrijf

Verhoevens schildersbedrijf logo

Verhoevens Schildersbedrijf werkt voor bedrijven, gemeenten, woningcoorperaties en particulieren. Of het nu onderhoud, renovatie, nieuwbouw, restauratie, buiten- of binnenwerk betreft, wij spelen in op de specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Daarbij is een efficiënte planning van groot belang, zeker wanneer een opeenvolging van werkzaamheden binnen een tijdslimiet gewenst is. Ons werkterrein strekt zich ook uit op het gebied van gevelreiniging, totale gevelbehandeling, onderhoud en herstelwerkzaamheden.

Meer dan alleen schilderen. Als u projecten volledig wilt revitaliseren, dan verzorgen wij naast het schilderwerk ook de (deel)vervanging van draaiende delen, onderdorpels, stijlstukken, enz.