Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

AQC B.V.

AQC levert hoogtechnologische printplaten aan de gehele Elektronica-Industrie. Zij hebben een zeer ruim aanbod aan AQC gekwalificeerde productielijnen ter beschikking.
project-aqc-1

Uiteenlopende projecten voor AQC B.V.

AQC B.V. een trouwe klant waar wij al vele jaren mee samenwerken. Wat begon als het bouwen van een website is tot op heden uitgebreid tot alles wat met online (en gedeeltelijk ook offline) te maken heeft.

Wij verzorgen naast het onderhouden van de website namelijk ook DTP werk waaronder: visitekaartjes, flyers en de nodige relatiegeschenken. Daarnaast hebben wij werkzaamheden verricht voor verschillende beurzen van AQC B.V. waarin wij de beursstand hebben ontworpen. Deze beursstand hebben wij dan ook voor meerdere events en in de juiste huisstijl mogen doorvoeren.

Naast al deze werkzaamheden richten wij ons ook op het online verbeteren van de website. Vindbaarheid en web optimalisatie spelen hierin een grote rol. Wij kijken maandelijks naar verbeterpunten en schrijven content voor landingspagina’s om op deze manier te scoren op de juiste zoektermen die voor AQC B.V. van belang zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.