Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

Elzas Passage

Hét winkelcentrum in Helmond. De Elzas Passage. Het winkelcentrum ligt in het hart van Helmond en is van alle gemakken voorzien. Ook is er een parkeergarage aanwezig. Elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00 – 17:00 uur.
elzas-jubileum-2020-6

Rebranding voor De Elzas

De Elzas Passage was toe aan een nieuw uiterlijk. Het was niet echt meer van deze tijd en qua winkelcentrum zelf had het haar glorie een klein beetje verloren. Tijd om ons team aan te bieden als helpende hand.

Voor De Elzas mochten wij dan ook het nieuwe logo ontwerpen en de gehele huisstijl, middels een huisstijlhandboek, gaan ontwikkelen. De hoop om op deze manier een begin te maken om de gemoedelijke sfeer in De Elzas terug te krijgen. Zeker met resultaat!

Naast deze rebranding hebben wij ook de website mogen bouwen en houden wij tot op de dag van vandaag nog de social media bij. Tevens als veel random klusjes zoals ontwerpen van posters, banners, flyers, flesjes e.d.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.