Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

Ensing Podotherapie

Ensing Podotherapie, een klant die gespecialiseerd is in voetzorg op maat. Saskia Ensing achterhaalt de oorzaak van bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten of pijnklachten die kunnen ontstaan tijdens het staan, lopen, wandelen en/of sporten.
ensing-podotherapie-project-3

Creëren van logo, huisstijl en website

Voor Ensing Podotherapie hebben wij alles van begin tot eind opgezet. Er was nog geen logo, huisstijl etc. Ook wilde zij graag een website waarin ze haar expertise kon laten zien. Hier heeft Saskia Ensing ons in vertrouwen genomen en mochten wij voor haar aan de slag met allereerst, een logo.

Niet alleen het logo hebben wij mogen ontwerpen, ook o.a. visitekaartjes, afspraken kaartjes, flyers en ander drukwerk waarin we deze huisstijl door konden voeren. Naast dit alles hebben wij natuurlijk ook de website gebouwd. En als kers op de taart hebben wij ook de fotografie mogen verzorgen wat er uiteindelijk toe leidt dat de invulling van de website hiermee een compleet en visuele website is geworden.

Echter zijn de werkzaamheden daar niet mee gestopt en doen wij maandelijks werkzaamheden t.b.v. SEO, organische vindbaarheid, en social media.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.