Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

Frietje On Tour

Frietje on Tour. Dé frietwagen voor feesten, partijen, evenementen en bijeenkomsten. Je kunt genieten van de heerlijke verse frieten en kwaliteit snacks op locatie. Kwaliteit en Gastvrijheid staan voorop.
frietje-on-tour-project-4

Project website en vindbaarheid

Frietje on Tour, een fijne klant die ons in vertrouwen heeft genomen met betrekking tot het bouwen van een nieuwe website. Een website waarin de vindbaarheid op nummer 1 moest komen staan. De oude website was inmiddels zo verouderd dat wij hebben geadviseerd om de huisstijl in zijn geheel aan te pakken met een knallend en herkenbaar logo.

Dit mochten we uiteindelijk doorvoeren en zijn we begonnen met het creëren van een herkenbaar logo, het mocht opvallen. Zeker op afstand in verband met de frietkraam die op verschillende locaties door het land rijdt. Aan de hand daarvan konden we beginnen aan de website, tevens ook het schrijven van veel landingspagina’s zodat zij in één klap hun vindbaarheid een boost konden geven en met succes.

We hebben er een trouwe klant bij waarvoor we altijd nog maandelijks de SEO-werkzaamheden doen en de vindbaarheid proberen nóg verder te optimaliseren. Het schrijven van landingspagina’s is hierin een grote rode draad. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden geweest waaronder; fotografie, videografie en grafisch vormgeving.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.