Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

Haazen B.V.

Haazen B.V. is van oudsher een toeleveringsbedrijf dat gevestigd is in Helmond en heeft al ruim 65 jaar ervaring met het verwerken van staal en metaal.Doordat Haazen B.V. 850 verschillende producten vervaardigd, zijn we flexibel en kan er erg snel geleverd worden. Een spoedklus is voor ons dus geen probleem. Er is voldoende staal op voorraad, de kwaliteit is tevens erg belangrijk en wordt gewaarborgd volgens kwalificatie volgens NEN-EN-ISO 9606-1.
project-haazen-5

Project website

Voor Haazen B.V. hebben wij een innovatieve website opgeleverd. De oude website was namelijk erg verouderd en niet erg toegankelijk voor deze tijd. Responsive bouwen zou daarom een must moeten zijn. Wij mochten dit dan ook voor Haazen B.V. verzorgen en zijn aan de slag gegaan met een geheel vernieuwende en dynamische website. Uiteraard binnen de stijl van het huidige logo.

Om deze website zo visueel mogelijk te maken hebben wij ook de fotografie verzorgd. Naast een sessie aan foto’s hebben wij ook enkele video compilaties gemaakt die de dynamiek op de website ten goede komen. Op deze manier hebben wij de branche van staal- en metaalindustrie net dat beetje extra gegeven voor Haazen B.V.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.