Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V.

Meulendijks- Straal en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. Een bedrijf dat zich professioneel bezig houdt met het schoonmaken, voorbehandelen en aanbrengen van een beschermende laag lak, metaal of kunststof op ontzettend veel verschillende staalobjecten. Dit doen zij door middel van poedercoaten, verf spuiten of natlakken.
project-stralenpoedercoaten-1

Project website

Voor Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf in Helmond hebben wij een geheel nieuwe website mogen ontwikkelen. Aan de hand van het bestaande logo hebben we de website van begin tot eind een geheel nieuwe look gegeven en de huisstijl van dit logo weten door te voeren binnen de website.

Niet alleen hebben we de website onder handen genomen, maar tevens hebben wij ook de fotografie en videografie verzorgd. Naast deze kleine projecten besteden wij maandelijks tijd aan de vindbaarheid van de website.

We blijven deze zogenoemde SEO werkzaamheden maandelijks optimaliseren en verbeteren. Daarnaast schrijven wij ook teksten voor landingspagina’s waardoor de organische vindbaarheid op bepaalde zoektermen verder stijgt.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.