Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

Sondervick College

Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap met de opleidingen vmbo, mavo XL, havo en vwo. Ook is er een tweetalige havo/vwo opleiding.
Kempen Campus Sinds 2007 is het Sondervick gevestigd op de Kempen Campus. Iedere opleiding heeft hier een eigen thuisbasis. Daarnaast biedt de campus uitgebreide sportfaciliteiten en veel voorzieningen voor kunst en cultuur. Iedere opleiding heeft op de campus een eigen thuisbasis.
Brainport Het Sondervick College is gevestigd in de brainportregio. Daarom besteden ze aandacht aan internationalisering.

Website en fotografie

Voor Sondervick College in Veldhoven hebben wij, in samenwerking met Groep5700, de website mogen ontwikkelen. De website met alles wat daarbij hoorde. We hebben zowel de fotografie alsmede ook verschillende filmsessies verzorgd met het oog op de website. Een mooie compilatie op de homepage is het resultaat. Tevens ook de visuele invulling van de website in zijn geheel.

Onze werkzaamheden

Fotografie
Website

Betrokken bij dit project:

This is Tooltip!
Robin van der Horst
Robin

Wordpress developer / Front-end developer

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.