SSL CERTIFICAAT

Betrouwbaarheid en vindbaarheid.

Omdat tegenwoordig bijna alles online gebeurt, wil je zeker zijn dat de gegevens die je klanten op je website invoeren, veilig zijn. Hiervoor worden SSL certificaten gebruikt. Zorg ervoor dat je klanten zich online veilig voelen.

Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen gebruik van internet en daarbij worden we allemaal blootgesteld aan gevaren, te denken aan virussen en hackers. Er wordt helaas veel misbruik gemaakt van de kwetsbaarheid (zoals databases, geldtransacties en andere betrouwbare informatie). Alleen een firewall of virusscanner is niet meer voldoende om je optimaal te beschermen. Als je een webshop beheert, worden hier betalingen gedaan en dan is het van belang om over een SSL certificaat te beschikken. De gegevens worden dan versleuteld verzonden, waardoor anderen hiermee niets kunnen doen. Ook voor je klanten is het prettig om te weten dat jij er alles aan doet om te zorgen dat de gegevens veilig zijn. Wij van J.Ottenheijm.com kunnen de veiligheid op peil houden door het gebruik van SSL certificaten van Comodo. Een veiligere toekomst voor jou, voor je bedrijf en je klanten is een belangrijk aspect! Er is nog een belangrijk punt, namelijk Google rangschikt de websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger dan andere onbeveiligde websites.

Relatie SSL en wetgeving

Nog een belangrijk aspect wat je dient te weten als ondernemer is, dat volgens de wet de digitale verzending van persoonsgegevens op een beveiligde manier plaats moet vinden. Het advies van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) luidt dan ook dat het verstandig is standaard gebruik te maken van een SSL Certificaat!

Validatiemethoden

Voor een SSL Certificaat zijn er drie validatiemethoden:

  • Domeinnaam gevalideerd (DV)
  • Organisatie gevalideerd (OV)
  • Extended gevalideerd (EV)

Er bestaat een keuze uit verschillende types certificaten, deze zijn afhankelijk van de organisatie, de klant en de toepassing. Wij van J.Ottenheijm.com kunnen je adviseren welk soort SSL certificaat de beste veiligheid kan bieden aan je bedrijf. Het geeft de klant ook meer vertrouwen in je website als hij of zij de groene balk met het slotje ziet. Onze medewerkers zijn bereid om tijd te steken in jouw organisatie om te zorgen dat deze optimaal beschermd wordt! Kies daarom vandaag nog voor jouw SSL. Wij staan graag voor je klaar!

SSL aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom?

  • Betere vindbaarheid
  • Wettelijke verplichting
  • Veiligheid
  • Zichtbare beveiliging
Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.