Tekstschrijven

Goede teksten helpen uw website vooruit.

Eén van de meest onderschatte elementen van een website zijn misschien wel de teksten, terwijl deze van essentieel belang zijn voor een goede positie in de zoekmachines. Zeg nu zelf, u staat toch ook liever op de eerste pagina van Google dan op de zesde? Het gebruik van de juiste teksten zorgt dus voor een hogere notering in de zoekmachines en dus ook voor meer bezoekers. Heeft u een webwinkel of biedt u een dienst aan, dan helpt een goede tekst met veel trefwoorden u naar een hogere positie en dus de mogelijkheid om uw omzet te verhogen. J. Ottenheijm Webdesign helpt u graag om de juiste teksten voor uw website te maken om zo beter gevonden te worden. Daarnaast dienen de teksten boeiend te zijn, met de belangrijkste informatie over uw bedrijf en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Alleen op deze manier houdt u de aandacht van de bezoeker vast.

Wilt u uw concurrenten een stap voor blijven dan is het aan te raden om niet alleen mooie foto’s of kleuren op de website te gebruiken, maar zeer zeker ook de juiste teksten erbij te plaatsen. Het maakt niet uit welke website u heeft of wat u verkoopt, door de juiste teksten op uw website of bij uw producten te plaatsen haalt u meer bezoekers en dus omzet binnen. Belangrijk is dat het slechts een eenmalige investering is en u hiermee kunt besparen op andere advertentiekosten. Wij kunnen voor u regelen dat de teksten geschreven worden door middel van een aantal door u aangegeven trefwoorden of zinnen die u er graag in terug wil zien. De opbouw van de teksten, waardoor ze hoger in de zoekmachines terecht komen, nemen wij voor onze rekening. Kijk voor de prijzen van het tekstschrijven op deze site.

Tekstdiensten Prijs
Corrigeren € 0,05 per woord
Redigeren € 0,06 per woord
Herschrijven € 0,06 per woord
Copywriting € 0,07 per woord
SEO webteksten € 0,13 per woord
Vertalen € 0,15 per woord
Minimumtarief € 65,00 per woord
Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Hoe stijgt u nu in de zoekmachines door het gebruik van de juiste teksten

Zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google zijn afhankelijk van de teksten op de website om deze te kunnen linken aan zoekopdrachten. Het is daarom erg belangrijk om de teksten op een bepaalde manier op te stellen zodat de zoekmachines weten waar uw website over gaat. Een webwinkel die boeken verkoopt zal graag hoog genoteerd willen staan met de zoekterm “boeken kopen”. Door het gebruik van de juiste teksten met daarin de trefwoorden, zal deze boekenverkoper met zijn website hoger in de ranglijst van de zoekmachines komen.

Wilt u weten op welke zoektermen of trefwoorden u zich het beste kunt focussen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben namelijk inzicht in de resultaten van zoekwoorden. Wij kunnen u dan interessante zoekwoorden aanleveren waar maandelijks veel op gezocht wordt binnen de zoekmachines. Baseert u vervolgens hier de teksten op dan zult u een aanzienlijk beter resultaat behalen met uw website.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.