Skip to content

Tekstschrijven

Één van de meest onderschatte elementen van een website is misschien wel tekst. En dat terwijl het van essentieel belang is voor een goede positie in de zoekmachines. Zeg nu zelf, je staat toch ook liever op de eerste pagina van Google dan op de zesde? Het gebruik van de juiste teksten zorgt voor een hogere notering in de zoekmachines en dus ook voor meer bezoekers. Heb je een webwinkel of bied je een dienst aan, dan helpt een goede tekst met veel trefwoorden jou naar een hogere positie. Zo geeft het jou de mogelijkheid om je omzet te verhogen. Wij helpen je graag om de juiste teksten voor jouw website te maken om zo beter gevonden te worden. Daarnaast dienen de teksten boeiend te zijn, met de belangrijkste informatie over jouw bedrijf en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Alleen op deze manier houd je de aandacht van de bezoeker vast.

Waar wij trots op zijn!

Wilt u uw concurrenten een stap voor blijven dan is het aan te raden om niet alleen mooie foto’s of kleuren op de website te gebruiken, maar zeer zeker ook de juiste teksten erbij te plaatsen. Het maakt niet uit welke website u heeft of wat u verkoopt, door de juiste teksten op uw website of bij uw producten te plaatsen haalt u meer bezoekers en dus omzet binnen. Belangrijk is dat het slechts een eenmalige investering is en u hiermee kunt besparen op andere advertentiekosten. Wij kunnen voor u regelen dat de teksten geschreven worden door middel van een aantal door u aangegeven trefwoorden of zinnen die u er graag in terug wil zien. De opbouw van de teksten, waardoor ze hoger in de zoekmachines terecht komen, nemen wij voor onze rekening. Neem, voor de prijzen van het tekstschrijven, contact met ons op!

Hoe stijgt u nu in de zoekmachines door het gebruik van de juiste teksten

Zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google zijn afhankelijk van de teksten op de website om deze te kunnen linken aan zoekopdrachten. Het is daarom erg belangrijk om de teksten op een bepaalde manier op te stellen zodat de zoekmachines weten waar uw website over gaat. Een webwinkel die boeken verkoopt zal graag hoog genoteerd willen staan met de zoekterm “boeken kopen”. Door het gebruik van de juiste teksten met daarin de trefwoorden, zal deze boekenverkoper met zijn website hoger in de ranglijst van de zoekmachines komen.

Wilt u weten op welke zoektermen of trefwoorden u zich het beste kunt focussen dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben namelijk inzicht in de resultaten van zoekwoorden. Wij kunnen u dan interessante zoekwoorden aanleveren waar maandelijks veel op gezocht wordt binnen de zoekmachines. Baseert u vervolgens hier de teksten op dan zult u een aanzienlijk beter resultaat behalen met uw website.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.