D

e CliniClowns brengen vrolijkheid en verwondering in het leven van zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie. Dat doen ze door echt contact te maken én verbeelding in te zetten. Die verbeelding is nu gebotteld in flesjes ‘WonderWater’, zodat iedereen de kracht van verbeelding kan ervaren. Wij zien het als een groot goed als je helemaal jezelf mag zijn. Juist in kwetsbare situaties. De kracht van de CliniClown is dat hij vanuit werkelijke aandacht bij ieder contact écht kijkt naar degene die hij ontmoet. Een respectvolle wederzijdse ontmoeting op zoek naar wat er wél is. Hij ziet de ander om wie hij is en wat hij kan. De clown erkent de werkelijkheid, de behoefte van de ander, wat de ander voelt en nodigt uit om mee te spelen in wat op dat moment ontstaat. Wij als J.Ottenheijm.com hebben de webshop voor CliniClowns.nl gemaakt en zijn er erg blij mee. Wij vinden dit een geweldige organisatie en het is ons een erg genoegen om de webshop voor hun gemaakt te hebben.

Website

80% van het project hebben we besteed aan het stijlen & online zetten van de nieuwe website voor Cliniclowns. De website is voor alle apparaten toegankelijk en past zich daar ook op aan. Klik hier als je de site wil bekijken.

Grafische Ontwikkeling

20% van het project hebben we besteed aan het ontwerpen van de lay-out van deze website. Ook hebben we ervoor gezorgd dat er een naadloze overgang is tussen website en webshop.

Geïnspireerd geraakt?

Wij bellen je graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.