Skip to content

Vacature Laravel Programmeur

Ben jij die enthousiaste Laravel developer die zichzelf ook best wel Full Stack durft te noemen?

Jij als Laravel developer, kijkt verder dan je neus lang is. Jij doorziet de (bedrijfs)processen van onze klant. Je kent het belang van goede testprocedures en het goed onderhouden van applicaties.

Wat vragen wij?

Als Laravel developer werk jij namelijk aan de (door)ontwikkeling van de allerbeste websites, webshops, webapplicaties en apps.

Oplossingen waar onze klanten de kost mee moeten verdienen.

Je bent je dan ook voor de volle 100% bewust van jouw rol en jouw verantwoordelijkheid in het online succes van onze klant.

Klanten waar wij trots op zijn!

Wat vragen we van je!

Jij haalt voldoening uit team successen, hecht veel waarde aan zelfontwikkeling, je weet wie je bent en waar je naartoe wilt, je weet wat je kunt (en niet kunt) en wordt extra enthousiast als je mee mag denken en helpen in de groei van het bedrijf.
Jij bent dan ook enthousiast. Gedreven. Je kunt goed samenwerken.
Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en je wilt heel graag werken met de nieuwste technieken en technologieën.Je bent ambitieus en getalenteerd.
Je zit vol ideeën, inzichten en creativiteit. Jij gaat voor groei. Groei van jezelf, het team waarmee je mag werken en de organisatie. En daarmee maak jij, samen met je collega’s, het verschil voor onze klant!

Functie-eisen

Pas jij in ons profiel?
Klinkt het tot dusver lekker? Check even goed of je past in ons profiel, zoeken wij jou? Wij hebben namelijk wel een aantal wensen als het gaat om onze nieuwe collega.

Jij hebt:

  • Ruime ervaring in PHP en in het ontwerpen en beheren van MySQL databases;
  • Ervaring met frameworks als Laravel
  • Goede front-end kennis (HTML5, CSS3, jQuery)
  • Geen angst voor termen als AJAX, JSON en XML.

Solliciteren

Spreekt jou deze functie aan? Solliciteer dan direct via het formulier of mail je motivatie en CV naar info@jottenheijm.com. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
    Upload hier je CV

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.