Skip to content

Webshops

Succes met je eigen webshop

Met een eigen webshop kun je eenvoudig online producten verkopen via internet. Ben je hier reeds mee bezig of heb je plannen? Dan adviseren wij van J. Ottenheijm.com je hier graag over. 

Wij kunnen voor jou namelijk een virtuele winkel op maat ontwerpen. Daarvoor gaan wij eerst met je in gesprek en dan kunnen we duidelijk aangeven welke opties jouw webshop nodig heeft.

Webshop is de toekomst

Steeds meer consumenten maken de keuze om online te shoppen, een webshop is daarom echt de toekomst. Heb je een fysieke winkel? Dan is het verstandig om daarnaast een digitale webshop te openen, zo kun je de omzet verhogen en je klanten nog beter van dienst zijn. Je webshop moet daarbij wel goed vindbaar zijn in de zoekmachines en moet ook goed navigeerbaar zijn voor je bezoekers. J. Ottenheijm.com zorgt voor een webshop met uitstraling en dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Met een goede website en webshop kun jij je concurrentie altijd een stap voor blijven.

Gebruiksgemak met een eigen webshop​

Ondernemers hebben het vaak druk en je bent iedere dag weer druk in de weer. Daarom is het prettig als je webshop eenvoudig te beheren is en dat aanpassingen snel te maken zijn. Daarvoor bieden wij je twee systemen in het Nederlands waarbij je snel en eenvoudig je digitale winkel up-to-date kunt houden. Je kunt zelf makkelijk nieuwe producten toevoegen of uitverkochte producten verwijderen, prijswijzigingen doorvoeren etc. Dat wil jij toch ook?

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.