Skip to content

Webshops

Succes met je eigen webshop

Met een eigen webshop kun je eenvoudig online producten verkopen via internet. Ben je hier reeds mee bezig of heb je plannen? Dan adviseren wij van J. Ottenheijm.com je hier graag over. Wij kunnen voor jou namelijk een virtuele winkel op maat ontwerpen. Daarvoor gaan wij eerst met je in gesprek en dan kunnen we duidelijk aangeven welke opties jouw webshop nodig heeft.

Waar wij trots op zijn!

Digitale webwinkel beheren

Bij J. Ottenheijm.com ben je aan het juiste adres voor je eigen webshop. Bij ons kun je op twee manieren eenvoudig zelf je digitale winkel beheren. Wij leveren de webshop compleet voor je op, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Maar daar blijft het niet bij, je krijgt van één van onze webshop specialisten een uitgebreide uitleg over de werking van het systeem. Als er later nog iets onduidelijk is of je hebt vragen, dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Onze service blijft voorop staan voor al onze klanten.

Webshop is de toekomst

Steeds meer consumenten maken de keuze om online te shoppen, een webshop is daarom echt de toekomst. Heb je een fysieke winkel? Dan is het verstandig om daarnaast een digitale webshop te openen, zo kun je de omzet verhogen en je klanten nog beter van dienst zijn. Je webshop moet daarbij wel goed vindbaar zijn in de zoekmachines en moet ook goed navigeerbaar zijn voor je bezoekers. J. Ottenheijm.com zorgt voor een webshop met uitstraling en dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Met een goede website en webshop kun jij je concurrentie altijd een stap voor blijven.

Gebruiksgemak Met Een Eigen Webshop​

Ondernemers hebben het vaak druk en je bent iedere dag weer druk in de weer. Daarom is het prettig als je webshop eenvoudig te beheren is en dat aanpassingen snel te maken zijn. Daarvoor bieden wij je twee systemen in het Nederlands waarbij je snel en eenvoudig je digitale winkel up-to-date kunt houden. Je kunt zelf makkelijk nieuwe producten toevoegen of uitverkochte producten verwijderen, prijswijzigingen doorvoeren etc. Dat wil jij toch ook?

Webshop offerte aanvragen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw webshop? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!