Skip to content

Over J. Ottenheijm.com

J. Ottenheijm.com is gevestigd in Helmond en al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en alles wat daarmee samenhangt. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een logo, huisstijl en de algehele uitstraling van jouw website. Is je bedrijf toe aan een (nieuwe) website of is het tijd om je oude website op te frissen? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

De uitstraling en de huisstijl kunnen in alle middelen worden doorgevoerd, bijvoorbeeld social media, belettering van je wagenpark en het ontwerp van drukwerk en promotionele artikelen (visitekaartjes, kopjes, brochures, flyers, etc.).

Ook kunnen we jou helpen bij het beheren van social media en het beter vindbaar maken van jouw website. 

Onze dienstverlening

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit.

Online marketing

Laat jouw bedrijf scoren

De vindbaarheid van jouw website is erg belangrijk. Internet speelt tegenwoordig een zeer grote rol in het informatie opdoen en het zoeken naar producten of diensten. 

Online zichtbaarheid

Een goede website is de kern!

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten.

Wij vormen één team

Ons team van kundige medewerkers gaat graag met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en deze te gebruiken om een goed eindproduct op te leveren. Door de diversiteit aan kennis in ons team hebben we alles onder één dak. Door de gemakkelijke en snelle onderlinge communicatie kunnen wij aan jouw vraag voldoen. Voor alle facetten van een goede website kun je bij ons een offerte aanvragen, waarna wij je zullen adviseren over wat voor jou van belang is. Bel ons nu voor een vrijblijvende offerte.

ons team

Aron Unmehopa
Aron

Wordpress developer / Front-end developer

Jacky Ottenheijm
Jacky

Commercieel / Concept

Danny van Veghel
Danny

Wordpress developer / Projectleider

Tutai

Wordpress developer / Front-end developer

Cedric

Wordpress developer / Front-end developer

Patrick Dankers
Patrick

SEO en optimalisatie expert

Robbert van den Hoven
Robbert

SEO/SEA Specialist

Alex Maris
Alex

Back-end developer

Robin van der Horst
Robin

Wordpress developer / Front-end developer

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.