Skip to content

Professionele website laten maken

Ben je ondernemer in de regio Geldrop, Helmond en Deurne? Krijg je ook wel eens klanten vanuit nabijgelegen plaatsen als Gemert en Nuenen maar houdt jouw naamsbekendheid daar dan wel zo’n beetje op? Overweeg dan eens om een échte professionele website te laten maken in de Nederlandse taal. Dan omvat jouw totale marktgebied al gauw heel Nederland en België.

Sinds de Coronacrisis zijn meer en meer afnemers eraan gewend geraakt om goederen en diensten via online kanalen af te nemen. Zelfs adviesgesprekken voert men eenvoudig via Internet. Fysiek ontmoeten is niet meer per se de norm. Of je nu ondernemer bent in de handel of in de zakelijke dienstverlening. Het online kanaal biedt steeds meer mogelijkheden en een professionele website laten maken die goed vindbaar is voor jouw doelgroep, is daarom een absolute noodzaak.

Direct een professionele webshop laten maken

Heb je als handelsonderneming nog niet zoveel affiniteit met verkoop via het Internet, dan is dat voor internetbureau J. Ottenheijm.com uit Helmond geen probleem. Hoofdzakelijk door gebruik te maken van de faciliteiten die WordPress biedt, kun je door ons snel en effectief een professionele website of webshop laten maken. Dat is een kant en klaar systeem waarmee het totale proces dat begint bij het informeren van je klant tot en met het zorgvuldig afwikkelen van de betaling, perfect geregeld wordt. Nieuwe producten en diensten voeg je eenvoudig aan je assortiment toe, zonder dat daarvoor complexe technische kennis nodig is. En een professionele webshop laten maken en ons bijvoorbeeld ook bij jouw Social Media strategie te betrekken, waarborgt ook dat je als aanbieder voet aan de grond krijgt buiten jouw traditionele marktgebied.

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Wij zijn graag een continue partner in jouw bedrijfsvoering

Internet heeft de manier waarop we zaken doen veranderd. Jij kunt niet om de mogelijkheden die dit medium biedt heen. Wacht je te lang dan word je door de concurrentie wellicht overrompeld. Mis je essentiële kennis t.a.v. e-commerce, neem J. Ottenheijm.com uit Helmond juist dan als partner in de arm. Door ons kun je een professionele website en webshop laten maken en laten onderhouden zodat je “volwaardig gaat meestrijden op het digitale, zakelijke handelsslagveld”.