Skip to content
Wat kunnen wij voor jóu betekenen? Websites Webshops Applicaties SSL Certificaten Domeinnamen Betere vindbaarheid Vormgeving Social media

Bracket official

Bracket was een sneaker label dat in 2018 haar eerste sneakerlijn Irmão heeft gelanceerd. Het design is ontstaan in Helmond, Noord-Brabant waar Bracket 1,5 jaar bezig is geweest met het ontwerpen en ontwikkelen van de eerste sneakercollectie van Bracket.

Bracket bij J.Ottenheijm.com

In 2020 is Bracket overgenomen door J.Ottenheijm.com. Sindsdien is het merk flink uitgebreid. De collectie van Bracket blijft elke dag groeien. Ook hebben we nu naast een webshop ook een eigen winkel geopend in de Elzas Passage in Helmond. Hier kun je terecht voor niet alleen kleding en sneakers, maar ook voor tassen, petten, racingwear, parfum en nog veel meer! Kom dus gerust langs in de Elzas Passage!

Onze werkzaamheden

Facebook adverteren
Fotografie
Grafische vormgeving
SEO
Social media
Videografie
Webshop
Website

Betrokken bij dit project:

Patrick Dankers
Patrick

SEO en optimalisatie expert

Robin van der Horst
Robin

Wordpress developer / Front-end developer

Danny van Veghel
Danny

Wordpress developer / Projectleider

Jacky Ottenheijm
Jacky

Commercieel / Concept

Grafisch vormgeving

Met het gehele team voeren wij werkzaamheden uit voor Bracket. Zo verzorgen wij niet alleen de website, maar ook de huisstijl en de winkel. Dus het ontwerpen van etiketjes, verpakkingen, giftcards en de interieur in de winkel wordt ook allemaal door ons gedaan. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de social media accounts van Bracket up to date blijven. Dit doen we met het ontwerpen van de social media posts, de video’s en de teksten!

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.