Skip to content

Vindbaarheid

De vindbaarheid van jouw website is erg belangrijk. Internet speelt tegenwoordig een zeer grote rol in het informatie opdoen en het zoeken naar producten of diensten. 

Meer dan 97% van de Nederlandse internetgebruikers gebruikt Google als standaard zoekmachine. Hoe hoger je in Google staat, hoe beter je gevonden wordt door (potentiële) klanten. De meeste mensen kijken alleen naar de eerste 5 zoekresultaten. 

Het is dus belangrijk dat jij daartussen komt te staan met jouw website.

 

jottenheijm.com-62

Wil je hoger in Google komen te staan, maar weet je niet hoe? Geen probleem! Wij helpen je hierbij. Onze SEO (search engine optimalisation) experts voeren een nulmeting uit, zodat we weten waar in Google jouw website op dit moment staat. Daarna schrijven wij een plan met onder andere een zoekwoorden onderzoek, waarin vermeldt staat welke zoekwoorden het beste werken voor jouw website. Wij verbeteren de vindbaarheid van jouw website onder andere door landingspagina’s te schrijven voor relevante zoekwoorden. Hoe specifieker de zoekwoorden, hoe beter. Verkoop je bijvoorbeeld fietsen, dan is het zoekwoord ‘fiets’ veel te breed. Een zoekwoord als ‘elektrische zwarte damesfiets Eindhoven’ bijvoorbeeld al een stuk beter. Op het eerste zoekwoord wordt natuurlijk veel meer gezocht, maar de kosten zijn ook een heel stuk hoger om hoog in Google te komen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat mensen niet vinden wat ze zoeken. Daarvoor zouden ze toch een stuk specifieker moeten gaan zoeken.   

Hulp nodig bij het beter vindbaar maken van je website in Google? Neem dan contact met ons op. Onze experts zorgen ervoor dat jouw website hoger komt te staan in de zoekmachine rankings.

Klanten waar wij trots op zijn!

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag bij het verzorgen van een nieuw design een specialist in de buurt vindt. Bij webdesign Eindhoven is dit mogelijk, u kunt dan wel een website willen zodat u naam krijgt in heel het land maar toch is het wel handig als de websitebouwer of designer vlak bij u in de buurt zit. Ottenheijm Webdesign is uw partner in Eindhoven en omgeving, u kunt bij ons terecht voor zowel het laten maken voor het design van uw website of webshop maar wij kunnen u ook van dienst zijn bij het opzetten van een nieuwe website of webshop.

wij vormen één team

Ons team van kundige medewerkers gaat graag met je in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en deze te gebruiken om een goed eindproduct op te leveren. Door de diversiteit aan kennis in ons team hebben we alles onder één dak. Door de gemakkelijke en snelle onderlinge communicatie kunnen wij aan jouw vraag voldoen. Voor alle facetten van een goede website kun je bij ons een offerte aanvragen, waarna wij je zullen adviseren over wat voor jou van belang is. Bel ons nu voor een vrijblijvende offerte.

Let's Connect On Social Media

Bezoek onze sociale media-pagina’s en vergeet niet te liken & delen 🙂