Skip to content

Webdesign Beek en Donk

U bent niet helemaal tevreden over het webdesign dat u website nu heeft en wilt daar eigenlijk iets aan veranderen. Gelukkig zijn er bedrijven in Nederland die gespecialiseerd zijn in webdesign en alles weten van het ontwikkelen van goede websites, zoals J. Ottenheijm.com.

Beek en donk ligt in onze regio

Op nog geen 8 kilometer van Beek en Donk is J.Ottenheijm.com, gevestigd in Helmond. U hoeft dus niet stad en land af voor een professioneel webdesign bureau, want J.Ottenheijm.com ligt bij u om de hoek ligt en heeft veel ervaring met het ontwerpen van nieuwe webdesigns en het ontwikkelen van websites en webshops. 

We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers en gaan uitgebreid met ze in gesprek om uit te zoeken wat zij precies willen. Ook delen we wat onze ervaringen zijn en welke factoren cruciaal zijn voor een succesvol webdesign.

Klanten waar wij trots op zijn!

Sondervinck College logo

Wat is een goed webdesign?

Bij de projecten die J.Ottenheijm Webdesign uitvoert, staat een overzichtelijk, helder en gebruiksvriendelijk webdesign centraal. Een website of webwinkel moet er niet alleen goed uit zien; bezoekers moeten de site ook makkelijk kunnen gebruiken. Zijn zij bijvoorbeeld op zoek naar een product onder de 10 euro? Dan moet het weinig moeite kosten voor deze bezoeker om een overzicht te krijgen met artikelen tot 10 euro. Eveneens moet het betalingsproces voor bezoekers kraakhelder zijn, want als dit te moeilijk is, haakt men af en loopt u inkomsten mis.

Goede gebruikerservaring

Een solide webdesign zorgt ervoor dat uw bezoekers een positieve ervaring krijgen met uw website en uw bedrijf daardoor onthouden, een online aankoop doen of terugkomen op uw site. Hiermee creëert u een vaste bezoekersgroep of klantenbasis. Tot slot verzorgen we alleen ontwerpen die zoekmachinevriendelijk zijn, zodat uw klantbereik dankzij goede vindbaarheid in Google in de toekomst zal vergroten.