Skip to content

Webdesign Heeze

In het huidige tijdperk ontwikkelt het internet zich razendsnel. Gebruikers van internet gaan mee met deze trend en dwingen bedrijven om hun website actueel en up-to-date te houden volgens de laatste conventies. Voor bedrijven die zich al richten op het web en webdesign, is dit alleen maar een leuke uitdaging en ‘part of the job’. Maar er zijn een heleboel organisaties waarin dit minder vanzelfsprekend is; zij hebben dan ook moeite om bij te blijven met de internetontwikkelingen. Voor deze bedrijven kan het nuttig zijn om een webdesign bureau in te schakelen.

Wat kan J. Ottenheijm.com voor mij doen?

Als u op zoek bent naar een webdesign bedrijf in Heeze, kunt u uitstekend bij J.Ottenheijm Webdesign terecht. Ons kantoor ligt in Helmond, op iets meer dan 20 kilometer van het centrum van Heeze. Wij gaan graag met u in gesprek en kijken dan wat we precies aan uw website of webshop kunnen verbeteren. Tijdens onze eerste ontmoeting willen we van u weten wat uw organisatie precies doet en waar de website voor dient. Dit helpt ons een beeld te schetsen van wat er later in het proces moet gebeuren. Ook kunnen we u direct om verduidelijking vragen waar nodig en kunnen we vanuit onze achtergrond een aantal suggesties doen.

Klanten waar wij trots op zijn!

Bouwen jullie ook nieuwe websites en webshops?

Ja, bij J.Ottenheijm Webdesign kunt u ook aankloppen voor een nieuwe website of webshop. We gaan dan net een stapje verder dan bij het ontwerpen van een nieuw webdesign. We bouwen de site, maken de software voor u in orde en zorgen ervoor dat de website goed vindbaar is in Google. Ook geven we u enkele tips mee, zodat u in de toekomst ook zelf aan de vindbaarheid in zoekmachines kunt werken. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website of webwinkel gaan we ook uitgebreid met u in gesprek om meer te weten te komen over uw organisatie en het doel van de site. Door deze informatie te bundelen met onze expertise op het gebied van webdesign, komen we samen tot een mooi resultaat.