Skip to content

Webdesign Oirschot

Hoe wordt het beeld bepaald dat bezoekers van uw bedrijf krijgen? Dit is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, maar één van de belangrijkste is misschien toch wel het uiterlijk van uw website. Dit betreft niet alleen de uitstraling en het uiterlijk, maar ook de structuur en de werking van de website.

Hoe presenteert u zich als bedrijf?

Webdesign Oirschot kan u hierbij helpen. Wij kunnen voor u een geheel nieuwe website ontwerpen aan de hand van een bestaande stijl, maar we kunnen ook in overleg een geheel fris en vernieuwend ontwerp realiseren. Onze specialisten zorgen ervoor dat de website te allen tijde aansluit bij de structuur die u doorvoert binnen uw bedrijf, maar ook dat u zich thuis voelt in uw eigen webomgeving. Neem een kijkje in ons portfolio en maak kennis met de werkwijze die we hebben gehanteerd bij verschillende klanten.

Ben ik vindbaar met de website?

Bovendien vullen we uw website met content, waardoor de website lees- en vindbaar gemaakt wordt voor een brede groep mensen. Het design blijft hierbij natuurlijk gerespecteerd. Door jarenlange ervaring weten we precies waarmee we aan de slag kunnen. Als we een nieuwe website voor u bouwen, verwerken we hier onmiddellijk zoekmachine optimalisatie in. Denk hierbij aan geoptimaliseerde pagina’s en externe linking. Ook voor het onderhouden van de vindbaarheid van uw pagina bent u bij webdesign J. Otterheijm aan het juiste adres. SEO gaat namelijk verder dan het uitvoeren van een eenmalige actie. We zullen daarom periodiek rapporten en persoonlijk advies aanleveren, zodat u aan de hand hiervan kunt bepalen hoe nu verder. Wij corrigeren met plezier de structuur van uw website, zodat u makkelijk vindbaar bent in Google: dé plek waar u het best veel potentiële klanten kunt bereiken. Benieuwd geworden naar onze diensten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.