Skip to content

Webdesign Someren

Ook al weet u wel dat er een aantal dingen beter kunnen aan de website van uw organisatie, niemand komt er aan toe of beschikt over voldoende kennis om de site ook écht te verbeteren. Geen probleem, want u kunt dan altijd aankloppen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in webdesign, zoals Webdesign Someren.

Een webdesign specialist bij u in de buurt

Veel bedrijven vinden het prettig om samen te werken met een webdesign bureau in de buurt. In eerste instantie voeren zij meestal een praktische reden aan voor een webdesigner in de regio, namelijk dat zij geen grote afstand hoeven te overbruggen voor een afspraak. Helemaal waar natuurlijk, maar er speelt doorgaans ook een gevoelskwestie. Het voelt nu eenmaal fijner om met een webdesigner aan tafel te zitten waarmee u een bepaalde ‘common ground’ deelt. J.Ottenheijm Webdesign is gevestigd in Helmond, ongeveer op 20 minuutjes rijden van het centrum van Someren. Daarom komen wij ook voor webdesign in Someren vrijblijvend bij u langs!

Klanten waar wij trots op zijn!

Wat kunnen wij voor u doen?

J.Ottenheijm Webdesign helpt bedrijven hun webdesign te verbeteren. Al sinds 2006 werken we voor verschillende opdrachtgevers, die allemaal verschillende websites en wensen hebben. In ons eerste contact horen we graag wat voor wensen u heeft en welk doel de website dient. Ook is het voor ons handig om te weten wat uw bedrijf precies doet en waar het voor staat, want dit kunnen we dan vertalen naar het ontwerp. Daarna kijken we wat we voor u kunnen doen en hoe we bepaalde ideeën vorm kunnen geven.

Naast het ontwerpen van een nieuw webdesign, kunt u J.Ottenheijm Webdesign ook vragen om een geheel nieuwe website of webwinkel te ontwikkelen. We werken dan niet alleen aan een gebruiksvriendelijk en boeiend design, maar zorgen ook voor betrouwbare software en ontwerpen de website op een zoekmachinevriendelijke manier. Zo kunt u uw website later zelf onderhouden en is deze goed vindbaar in Google.