Skip to content

Website op maat laten maken

Vrijwel iedere onderneming beschikt vandaag de dag wel over een eigen website. Veel van die sites hebben echter een gedateerd karakter en vervullen daardoor niet het commerciële potentieel dat internet biedt. Door internetbureau J. Ottenheijm.com uit Helmond kun je een geheel nieuwe website laten maken. Dat is een website die ‘state of the art’ is en dus gebouwd conform het allerhoogste, actuele niveau van websiteontwikkeling.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Niet iedere ondernemer ervaart een nieuwe website laten maken als een aantrekkelijke uitdaging. Er komt toch veel op je af en je moet veel keuzes maken. Maar het belang van het online commerciële kanaal is nu eenmaal groot. Enkele voorbeelden van zaken die vaak niet meer op orde zijn voor wat betreft eerste generatie websites en die het noodzakelijk maken om een nieuwe website op maat te laten maken:

  • Je beschikt over een website die zich niet aanpast aan de schermen van nieuwe, veelgebruikte online devices zoals IPads en Smartphones. Dan mis je veel bezoekersverkeer;
  • Je artwork en design zijn gedateerd. Het huidige internet biedt eindeloos veel mogelijkheden om jouw aanbod en bedrijf nu nog aantrekkelijker te presenteren;
  • Er is geen rekening gehouden met de vindbaarheid van jouw website. Een website laten maken waarbij dat wel het geval is of de huidige website technisch optimaliseren, is dan essentieel.

Een website laten maken en onderhouden besteed je heel eenvoudig uit aan J. Ottenheijm.com. In de regio Helmond, Geldrop, Gemert, Deurne en Nuenen hebben al honderden ondernemers door ons een website op maat laten maken. Profiteer ook van onze kennis en ervaring.

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Onze dienstverlening gaat veel verder

Heb je een complexe marketingstrategie bepaald met meerdere subdoelgroepen en bijbehorende assortimenten van goederen en diensten? Richt je je met het ene product bijvoorbeeld op de lokale omgeving tussen Geldrop en Deurne maar wil je ook op landelijk niveau verkopen? Dan kunnen we doormiddel van SEO optimalisatie doelgericht werken.

Wij beogen niet alleen een technisch webdesigner te zijn, maar een verlengstuk van jouw commerciële strategie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden die het internet voor jou als ondernemer biedt samen met ons te verkennen.