Skip to content

WordPress website laten maken

J. Ottenheijm.com is hét adres in de regio Helmond, Geldrop en Deurne om een website te laten maken in WordPress. Een goed functionerende website is voor commerciële ondernemingen in welke branche dan ook niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering. Externe partijen waaronder potentiële klanten beginnen hun selectieprocedure vrijwel allemaal via Internet. Door middel van een website geef je jouw visitekaartjes af en kun je hen eenvoudig informeren. Een eigen website is daarom ook voor verenigingen en dergelijke van belang.

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om een website in WordPress te laten maken. WordPress is een Open Source oplossing waardoor je nooit gebonden raakt aan één partij, zoals in geval van custom-made-oplossingen. Bovendien beschikt WordPress over goede mogelijkheden om koppelingen te realiseren naar andere softwaretools zoals CRM-systemen en dergelijke. Kies je als ondernemer in de regio Helmond voor WordPress dan kies je voor een snelle en flexibele oplossing.

WordPress webshop laten maken

Wil je als ondernemer je omzet vergroten dan biedt e-commerce daartoe prima mogelijkheden. Het is vandaag de dag voor iedereen mogelijk om op digitale wijze handel te drijven, ook voor winkels die al over fysieke vestigingspunten beschikken. Als ondernemer weet jij wat je klanten willen, en via J. Ottenheijm.com kun je snel en effectief een WordPress webshop laten maken. Binnen zo’n virtuele winkelomgeving voeg je eenvoudig artikelen en opties toe en voer je commerciële acties uit. Technische kennis is niet benodigd, laat dat maar aan ons over.

Door een WordPress webshop of website te laten maken vergroot je jouw omzetmogelijkheden aanzienlijk t.o.v. het omzetpotentieel dat je lokale omgeving Geldrop, Gemert, Deurne en Nuenen biedt.

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Ervaring met WordPress vanaf het allereerste uur

J. Ottenheijm.com, gevestigd te Helmond, beschikt over jarenlange ervaring met het maken van WordPress webshops. Wij gebruiken deze Open Source software voor onze projecten en klanten al vrijwel vanaf de releasedatum ervan in 2003. Ook jij kunt profiteren van de voordelen die WordPress biedt. Wanneer je contact met ons opneemt lichten wij die voordelen graag nader toe in een persoonlijk gesprek.