Skip to content

Zoekmachine optimalisatie specialist

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’. Waar in vroeger tijden vooral de vindbaarheid van de fysieke vestigingsplaats van een onderneming centraal stond, is tegenwoordig de vindbaarheid van een bedrijf op internet de meest essentiële commerciële factor.

De vindbaarheid van jouw bedrijf in met name Google vergt specifieke kennis die bovendien steeds aan verandering onderhevig is. SEO kan men dan ook het beste uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie bureau. J. Ottenheijm.com fungeert hierin graag als jouw partner.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden: goed idee!

Als ondernemer in de regio Helmond – Deurne weet jij wat de behoeften van jouw klanten zijn. Je bepaalt marktsegmenten en het bijbehorende assortiment van goederen en / of diensten. Dat is waar jij goed in bent. Vervolgens dient de beschikbaarheid van jouw aanbod kenbaar gemaakt te worden aan iedere afzonderlijke doelgroep. En dat is waar J. Ottenheijm.com als jouw SEO optimalisatie bureau een belangrijke rol kan spelen. Jouw marktgebied strekt zich met onze SEO-dienstverlening niet langer enkel uit tot Gemert en Nuenen, maar omvat al gauw heel Nederland.

Periodiek bepalen wij in overleg welke zoektermen in zoekmachines voor jouw potentiële klanten van belang zijn. Wij doen ook onderzoek naar de relevantie van deze termen. Dat kunnen lokaal georiënteerde zoekwoorden zijn (specifiek gericht op de regio Helmond – Deurne) maar ook algemene producttermen. Vervolgens nemen we als zoekmachine optimalisatie bureau een aantal maatregelen die de vindbaarheid van jouw bedrijf in o.a. Google verbeteren, door rekening te houden met de specifieke algoritmes van de zoekmachines.

  • We schrijven zoekwoordvriendelijke teksten;
  • We zorgen ervoor dat jouw website technisch optimaal functioneert;
  • We kennen attribuutwaardes toe aan afbeeldingen en pagina’s e.d;
  • Etc

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Een essentieel onderdeel van jouw bedrijfsvoering

Als zoekmachine optimalisatie specialist fungeren wij graag als jouw continue partner op commercieel gebied. Wij ontwikkelen niet enkel eenmalig je website maar, vervullen een voortdurende rol in het proces van zoekmachine optimalisatie. Dit proces houdt nooit op omdat de concurrentie, ook van buiten de regio Gemert / Nuenen zich telkens weer aanpast. Vandaar dat je dit proces het beste kunt uitbesteden aan een betrouwbare partner.

Stel vrijblijvend je vragen via onze website of neem gerust telefonisch contact met ons op.