Domeinnamen

De eerste stap naar een eigen website is het registreren van een domeinnaam. Voordat wij je website online kunnen zetten, zorgen wij ervoor, uiteraard in overleg met jou, dat de meest geschikte domeinnaam voor jou wordt geregistreerd. Zo heb je je eigen plekje op het wereldwijde web. Het is belangrijk dat klanten je bedrijf online kunnen vinden en daarbij hoort een goede extensie. Heb je alleen een Nederlands bedrijf? Dan kun je volstaan met een .nl domein. Maar als je ook wereldwijd actief bent, dan is .com aan te raden. Veel bedrijven registreren meerdere domeinnaam extensies, zo is de bereikbaarheid voor je klanten nog beter.

Beschikbare domeinnaam extensies

Bij ons zijn er verschillende domeinnaam extensies beschikbaar. Alle prijzen die worden weergegeven, zijn exclusief 21% BTW. Sommige domeinnamen kun je voor een jaar registreren, andere voor twee jaar. Bij ons vind je onder andere extensies zoals .nl, .com, .be, .info en .net.

Vragen over domeinnamen

Heb je vragen over domeinnamen of wil je een domeinnaam extensie registreren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag voor je na welke domeinnamen er nog vrij zijn en kunnen deze voor je registreren. Daarnaast kun je door ons ook een website op maat laten maken. Voor alle informatie over domeinen ben je bij J.Ottenheijm.com aan het juiste adres.

Hieronder een lijst met de beschikbare domeinnaam extensies. De prijzen zijn excl. 21% BTW.

.nl per 1 jaar .es per 1 jaar
.com per 1 jaar .au per 1 jaar
.net per 1 jaar .net per 1 jaar
.org per 1 jaar .org per 1 jaar
.eu per 1 jaar .eu per 1 jaar
.be per 1 jaar .be per 1 jaar
.info per 1 jaar .info per 1 jaar
.biz per 1 jaar .biz per 1 jaar
.co.uk per 1 jaar .co.uk per 1 jaar
.nu per 2 jaar .nu per 2 jaar
Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.