Skip to content

Domeinnaam Registratie

De eerste stap naar een eigen website is het registreren van een domeinnaam. Dit is nodig voordat de website online gezet kan worden. In overleg registreren we de meeste geschikte domeinnaam voor jou. Zo heb je jouw eigen plekje op het wereldwijde web. Het is belangrijk dat klanten jouw bedrijf online kunnen vinden en daarbij hoort een goede extensie. Heb je alleen een Nederlands bedrijf? Dan kun je volstaan met een .nl domein. Maar als je ook wereldwijd actief bent, dan is .com aan te raden. Veel bedrijven registreren meerdere domeinnaam extensies, zo is de bereikbaarheid voor je klanten nog beter.

Volkswagen up

Waar wij trots op zijn!

Vragen Over Domeinnamen​

Er zijn verschillende domeinnaam extensies beschikbaar. Sommige domeinnamen kun je voor een jaar registreren, andere voor twee jaar. Bij ons vind je onder andere extensies zoals .nl, .com, .be, .info en .net.

Heb je vragen over domeinnamen of wil je een domeinnaam extensie registreren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag voor je na welke domeinnamen er nog vrij zijn en kunnen deze voor je registreren. Daarnaast kun je door ons ook een website op maat laten maken. 

Nieuwsgierig geworden?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.