onze diensten

grenzen verleggen

Teneinde jezelf goed te kunnen presenteren naar je (potentiële) klanten toe, bieden wij een zo compleet mogelijk pakket aan. Het is belangrijk dat jouw klanten je herkennen met ieder medium dat je gebruikt en daarom verleggen wij hierin onze grenzen met ons team van professionals. Alle verschillende onderdelen van je presentatie naar buiten worden bij J. Ottenheijm.com te Helmond samengevoegd tot een logisch, duidelijk en professioneel geheel. Geef jouw klanten het vertrouwen dat zij nodig hebben en verleg ook je grenzen.

5

Een website is tegenwoordig een must voor bedrijven en ondernemers. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten.

Wil je je klanten online producten aanbieden of ben je op zoek naar je eigen webshop? Zoek dan niet langer!

Heeft een (web)applicatie een toegevoegde waarde op de producten of diensten voor je klanten? Dan kun je hiervoor bij ons terecht. 

Omdat tegenwoordig bijna alles online gebeurt, wil je zeker zijn dat de gegevens die je klanten op je website invoeren, veilig zijn. 

overige diensten

De eerste stap naar een eigen website is het registreren van een domeinnaam. Voordat wij je website online kunnen zetten, zorgen wij ervoor, uiteraard in overleg met jou, dat de meest geschikte domeinnaam voor jou wordt geregistreerd.

VINDBAARHEID

Heb je een website, maar word je niet gevonden door je (potentiële) klanten? Wij zorgen ervoor dat, door middel van onder andere goede en diverse content, je website in de zoekresultaten van zoekmachines terecht komt.

Naast de online aanwezigheid van jou en/of jouw bedrijf is het hebben van een herkenbare huisstijl, die in al je communicatiemiddelen terug komt, net zo belangrijk. Zorg dat jouw klanten weten dat jij het bent.

ONDERSTEUNING

Staat je website of webshop online en heb je een technische vraag? Ook hiervoor kun je ons bereiken. Jouw website verandert met de tijd en wij helpen je graag een handje, mocht er iets onduidelijk zijn.

Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.