Skip to content

J. Ottenheijm.com – De corona-situatie

Ook wij ontkomen er niet aan, de lopende Corona (Covid-19) situatie.

Voor alsnog zetten wij alles op alles om de dienstverlening die wij leveren en die je gewend bent van ons voort te zetten. Maar afhankelijk van beslissingen van de Nederlandse overheid, kan het zijn dat we de komende dagen daarin toch dingen moeten gaan veranderen.

Huidige stand van zaken van acties

  • Voor nu werken collega’s die zich niet op en top voelen vanuit thuis.
  • De collega’s die nu op de zaak aanwezig zijn; desinfecteren zichzelf en de omgeving periodiek, houden gepaste afstand van elkaar en volgen structureel de laatste ontwikkelingen op gebied van Corona.
  • We hebben al onze systemen zo ingericht dat we in geval van een algehele lockdown alsnog bereikbaar zijn voor onze klanten.
  • We proberen alles te doen wat zowel ons veilig houdt en het mogelijk maakt om de dienstverlening niet te laten onderbreken.

Bereikbaarheid

Op dit moment zijn we gewoon normaal bereikbaar. 
Maar zoals je wellicht kunt begrijpen; we weten even ook niet hoe de situatie verder zal verlopen.

We hebben al onze systemen zo ingericht dat we in geval van een algehele lockdown alsnog bereikbaar zijn voor onze klanten. Ook als dat vanuit thuis zou moeten zijn.

Wel is het zo dat we toch je daar op attent willen maken en vragen om jouw begrip.

Mocht je vragen hebben over wat dit specifiek voor jou en jouw diensten bij ons betekent, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er ongeacht voor je!

Patrick Dankers
Patrick

Onze dienstverlening

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit.

Online marketing

Laat jouw bedrijf scoren

De vindbaarheid van jouw website is erg belangrijk. Internet speelt tegenwoordig een zeer grote rol in het informatie opdoen en het zoeken naar producten of diensten. 

Online zichtbaarheid

Een goede website is de kern!

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten.