Skip to content

Online vindbaarheid is essentieel

Wellicht ben je als ondernemer gewend om je van oudsher te richten op klanten in je directe omgeving, bijvoorbeeld in het marktgebied dat de gemeenten Helmond, Geldrop, Nuenen, Gemert en Deurne omvat. Maar wellicht lijkt het jou wat om je potentiële klantenbestand uit te breiden tot geheel Nederland? Dat kan namelijk door de vindbaarheid van jouw bedrijf in Google door ons te laten optimaliseren.

De vindbaarheid van jouw website wordt steeds belangrijker. Je concurrenten in de regio Helmond en Deurne zitten niet stil. Maar ook aanbieders van buiten het gebied Geldrop, Gemert en Nuenen pikken jouw marktaandeel graag in. Het verbeteren van jouw vindbaarheid vergroot dus niet alleen je potentiële markt. maar is ook noodzakelijk i.v.m. de toenemende almaar globaliserende concurrentie.

J. Ottenheijm.com verbetert jouw vindbaarheid in Google

Als full-service webdesigner beschikt J. Ottenheijm.com ook over medewerkers die de kunst van SEO begrijpen. Onze medewerkers hebben vergaande kennis van de algoritmes van zoekmachines zoals Google en houden die kennis bovendien voortdurend up-to-date. Die kennis passen we toe om de vindbaarheid van jouw website voortdurend te verbeteren. Daartoe beschikken wij over een groot aantal tools en mogelijkheden. Commerciële online campagnes en acties kunnen erop gericht zijn om jouw potentiële markt van klanten in het gebied Helmond, Geldrop, Gemert en Deurne vast te houden. We kunnen jouw commercieel potentieel echter ook vergroten door je vindbaarheid onder doelgroepen in andere geografische regio’s te verbeteren.

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Een continue samenwerking

Het verbeteren van je online vindbaarheid is een continu proces. Bij J. Ottenheijm.com kunnen we dat proces faciliteren. Samen bepalen we voortdurend welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw doelgroepen. Wij passen je website hier vervolgens op aan door allerlei maatregelen te nemen, tot het schrijven van inhoudelijk relevante webteksten aan toe. Op die manier brengen we jouw aanbod onder de aandacht van klanten tot ver buiten het gebied Helmond – Deurne.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en onze tarieven.