Skip to content

SEO optimalisatie

SEO wordt in het Nederlands vertaald als ‘zoekmachine optimalisatie’. Met het toenemende belang van met name Google als zoekmachine op internet, wordt dit begrip almaar belangrijker. Met name commerciële ondernemingen willen het liefst maar 1 ding: “gevonden worden in Google”. De afkorting SEO betekent ‘Search Engine Optimization’ in het Engels. Ook voor jou als ondernemer in de regio Helmond, Geldrop, Gemert, Deurne en Nuenen zal SEO de komende jaren steeds essentiëler worden.

Zoekmachine optimalisatie op basis van SEO richt zich op de zogenaamde organische zoekresultaten in zoekmachines. Google is op dit gebied nagenoeg alleenheerser. Zo’n 95% van alle zoekopdrachten door personen op het Internet geschiedt momenteel via deze ‘Search Engine’. Het is de kunst om websites zodanig te optimaliseren opdat ze op relevante zoektermen zo hoog mogelijk scoren qua SEO. J. Ottenheijm.com in Helmond verstaat die kunst.

SEO zoekmachine optimalisatie is een vak apart.

Als ondernemer wil je jouw specifieke product of dienst onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep. Maar beschik je bijvoorbeeld over een winkel in Helmond? Waarom zou je je dan alleen richten op klanten uit die stad of uit de directe omgeving zoals Geldrop, Gemert, Deurne of Nuenen? Door middel van zoekmachine optimalisatie oftewel SEO, kun je jouw product of dienst immers toegankelijk maken voor afnemers uit heel het land en zelfs voor de rest van de wereld.

SEO optimalisatie speelt hierin een belangrijke rol. Dit bepaalt namelijk of (potentiële) klanten via specifieke zoektermen die ze ingeven in Google, op jouw website terecht komen of niet. Alleen wanneer ze op jouw site landen kun je ‘de deal’ met hen sluiten. Door in de teksten op jouw website en t.a.v. het ontwerp rekening te houden met specifieke factoren van SEO zoekmachine optimalisatie, kunnen we die kans voor jou vergroten. Vergaande kennis van het functioneren van Google is hier inherent aan. Je kunt dat echter probleemloos aan J. Ottenheijm.com toevertrouwen.

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Met onze specifieke kennis laten we jou scoren

Onze kennis van SEO zoekmachine optimalisatie passen wij integraal toe in de realisatie van jouw totale website. Ons werk hierin varieert van het optimaliseren van teksten tot het benoemen van afbeeldingsattributen en het bewaken van de laadsnelheid van je site. Kies je voor J. Ottenheijm.com als jouw partner in webdesign, dan weet je zeker dat je t.a.v. SEO optimaal scoort.