Skip to content

Social media

Social media is voortaan een essentieel onderdeel in een marketingstrategie. Zo’n 15 jaar geleden sprak nog niemand erover, maar tegenwoordig kan je er niet meer omheen. Social media is booming en zeer belangrijk voor jouw bedrijf. 

Er zijn veel verschillende redenen om social media aan te maken. Het vergroot natuurlijk de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Daarnaast kun je de reputatie beschermen via social media. Je moet laten zien dat je naar de klant luistert en bent dus ook een soort van online helpdesk. Ook kun je het koopgedrag beïnvloeden door bijvoorbeeld een actie alleen via social media te houden. Een ander voordeel is dat het ook nog eens invloed heeft op de zoekmachine rankings! En er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen. 

Kunnen wij jou helpen met het opzetten van social media of wil je de mogelijkheden met onze experts bespreken? Neem dan contact met ons op.

Social media beheren

Heb je al social media, maar heb je er geen tijd voor? Of heb je geen idee wat je moet posten? Geen probleem, wij doen dit graag voor je.

Wat kunnen wij allemaal voor je betekenen? Het kan zo simpel of uitgebreid mogelijk als je wilt. We kunnen de posts voor je creëren en plaatsen, maar we kunnen ook de hele strategie voor je uitwerken. 

Het is belangrijk om een strategie te hebben voordat je zomaar iets begint te posten. Heb je duidelijk wie je doelgroep is? Wie zijn je concurrenten en hoe doen zij het op social media? Wat wil je met de posts bereiken? Hoe post je in de huisstijl, hoe vaak post je en wat ga je posten? Wij adviseren en helpen je graag hiermee. Interesse in wat wij voor je kunnen betekenen? Kom dan eens langs op de koffie.

Laten we in contact blijven!

Bezoek onze sociale media-pagina’s en vergeet niet te liken & delen 🙂