Skip to content

Voorkom paniek en kom sterker uit de coronacrisis!

De hele corona virus (COVID-19) situatie heeft veel bedrijven stilgelegd omdat productie, samen zijn, werkoverleg en dergelijke in veel gevallen nodig zijn om een bedrijf echt goed te kunnen laten draaien.

Omdat dit voor veel bedrijven niet (meer) mogelijk is hebben veel partijen alles op het gebied van hun website / platform stil gelegd.

Maar is dat ondanks alles wel zo’n slimme stap?

Stil staan, ondanks crisis, is nog steeds achteruitgang

Als je ervoor kiest om je bedrijf stil te leggen omwille van corona dan doe je eigenlijk hetgeen wat je nooit zo moeten willen met het oog op techniek; je gaat stil staan.

Begrijp ons goed, we snappen de reactie maar al te goed en in sommige gevallen kan het echt niet anders. Maar iedereen moet buiten nu, ook aan de toekomst denken.

Het probleem is dat de techniek, de wereld an sich, en de focus op je bedrijfswebsite niet stil staat ook al laat de media dat vaak zo lijken.

Nu is het zo dat niet alles even praktisch is om te kunnen doen mede door de beperkingen vanuit RIVM, overheid, gemeentes of andere organen. Maar zie het vooral ook als een moment om te denken aan zaken die je kunt oppakken waar je (normaal) geen ruimte voor had.

Wat kun je doen in de coronacrisis?

Laat je niet leiden door paniek, maar denk vooral aan hoe je ervoor kan zorgen dat je sterker uit deze corona situatie komt. Dat kan betekenen dat je bijvoorbeeld juist in deze moeilijke periode een knoop moet doorhakken; wil je juist heel sterk terug uit dit alles komen? Of ga je pas weer aan de slag als de coranacrisis achter de rug is?

Als dat antwoord naar de eerste optie neigt, dan begrijp jij dat je niet stil moet zitten en dat je juist naar zaken moet kijken welke je kunt aanpakken om vooruitgang te maken.

Een aantal voorbeelden

  • Dat kan zijn dat je nu juist meer in gaat zetten op SEO (zoekmachine optimalisatie), vooral omdat SEO een traject is wat toch een stuk tijd met zich meebrengt.
  • Het kan ook zijn dat je al tijden hebt nagedacht over de website voorzien van een nieuwe look and feel. Ook dat is iets wat qua doorvoertijd natuurlijk wel het nodige kan betekenen.
  • Denk ook zeker aan het uitwerken van content in algemene zin.
  • Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden … maar we horen vooral graag waarop jij wilt inzetten.

Investeer nu in de (toekomstige) groei van je bedrijf!

Het is een investering in je bedrijf om juist ook nu actie te ondernemen.

Neem niet alleen ons woord daarop, maar kijk ook wat bijvoorbeeld Marketingfacts erover heeft geschreven; https://marketingfacts.nl/berichten/Waarom-je-in-tijden-van-crisis-niet-moet-bezuinigen-op-marketing.

Ook daar is duidelijk uit op te maken dat je juist deze tijd goed moet benutten.

Wij zijn er voor je!

Bij J. Ottenheijm.com begrijpen we dat je wel op voorhand goed wilt weten hoe of wat. Want het is financieel natuurlijk ook een lastige situatie. Wij staan altijd open om met je mee te denken in wat realistisch en dus ook haalbaar is, zowel op technisch als fysiek vlak.

Kortom wij staan voor je klaar, ook in deze situatie, met wat je maar voor ogen hebt!

Patrick Dankers
Patrick

Onze dienstverlening

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit.

Online marketing

Laat jouw bedrijf scoren

De vindbaarheid van jouw website is erg belangrijk. Internet speelt tegenwoordig een zeer grote rol in het informatie opdoen en het zoeken naar producten of diensten. 

Online zichtbaarheid

Een goede website is de kern!

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten.