Skip to content

Zelf werken aan je Wordpress website of webshop

Zoals de meeste mensen wel weten maken we bij J. Ottenheijm.com naast maatwerkoplossingen en applicaties (vaak in Laravel), ook heel veel websites en webshops met als achterliggend CMS (Content Management System) WordPress.

De reden hiervan is dat WordPress voor een heel breed scala aan zaken een goede oplossing is welke tevens van nature uit al relatief gebruiksvriendelijk is.

Wij kiezen er echter bij J. Ottenheijm.com voor om daarin nog een stap verder te gaan voor jou als klant. Dat doen we op verschillende manieren;

Plaatsen en verwerken van content voor onze klanten

Wij nemen voor een heel aantal gevallen de complete verzorging van WordPress over. Laten we namelijk eerlijk zijn, niet iedereen heeft de tijd of zin om bezig te zijn in WordPress, en daar is niks mis mee.

Per slot van rekening is het zo dat wij iets binnen een minuut (of soms enkele minuten) kunnen doorvoeren terwijl een klant zelf er toch nog enige tijd mee bezig is. Wij werken  dag in dag uit met Wordpress en kunnen daarom alles enorm snel regelen.

Als je een dergelijke oplossing zoekt, dan kunnen wij het volledig van je overnemen als het op een Wordpress website of webshop aankomt. Daarbij kunnen we tevens de updates en alles rondom voor onze rekening nemen. Maar omdat niet iedereen evenveel van onze hulp nodig heeft hebben we besloten om diverse vormen van ons Wordpress Onderhoud pakket aan te bieden, zie ook; https://jottenheijm.com/wordpress-onderhoud/

Kortom is er dus altijd een passende pakket voor jou qua Wordpress onderhoud.

Zelf volledige controle over je Wordpress website

Maar veel klanten willen juist zelf makkelijk en snel kunnen werken aan hun website of webshop. In die situaties proberen we altijd de backend van Wordpress zo te maken dat de interface zo makkelijk mogelijk is als maar kan.

Hiermee bedoelen we niet alleen het menu beperken tot wat nodig zou zijn. Dat is een goede eerste stap natuurlijk maar het verbergen van opties waar je als klant geen gebruik van maakt verandert nagenoeg niets aan je workflow.

Het gaat ons juist om de achterliggende opties voor het inrichten van content qua workflow aan te passen. Dit zodat we naar een zo praktisch mogelijk werkend systeem voor jou kunnen werken, waarmee je makkelijk en snel wat voor jouw website / webshop van belang is voor elkaar kunt krijgen.

Jouw input is cruciaal daarin

Hiervoor hebben we natuurlijk wel inzicht nodig in wat voor jou fijn werkt. Daarom schakelen we bij het realiseren van een nieuwe website / webshop of een redesign het liefste ook met je zodat je na oplevering zelf ook zo snel mogelijk uit de voeten kunt.

Als jij ons niet kunt vertellen wat fijn werkt voor jou dan proberen we natuurlijk nog steeds een fijn werkend geheel te maken voor je dat vooropgestelt maar bij voorkeur doen we dat samen afstemmen.

Met die reden zullen we je gedurende een oplevering van een neuwe website, webshop of eventueel een redesign vragen om deze ‘pijnpunten’ aan te geven. Juist zodat we ervan weten en daarop kunnen inspelen.

Wat als ik uitleg / training zoek qua Wordpress?

Uit ervaring hebben we geleerd dat het voor heel veel mensen ook fijn is om een keer langs te komen en te zitten met een van ons en dan door het systeem heen te gaan.

Een dergelijke uitleg / training werkt twee kanten op; jij als klant kan meteen aangeven wat wel en niet fijn werkt voor je en wij kunnen daarin direct schakelen over mogelijke oplossingen.

Het belangrijkste is dat je website als basis een systeem moet hebben wat aangenaam werkt voor jou. Het moet namelijk nooit vervelend zijn om aan je website te werken.


Of je dus opzoek bent naar een partij die het werk aan een Wordpress website of webshop volledig uit je handen kan nemen of juist je een op maat gemaakte oplossing kan leveren qua workflow, bij J. Ottenheim.com ben je daarvoor altijd aan het juiste adres.

Neem gerust contact op om een keer geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Patrick Dankers
Patrick

Onze dienstverlening

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit.

Online marketing

Laat jouw bedrijf scoren

De vindbaarheid van jouw website is erg belangrijk. Internet speelt tegenwoordig een zeer grote rol in het informatie opdoen en het zoeken naar producten of diensten. 

Online zichtbaarheid

Een goede website is de kern!

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten.