Skip to content

Webdesign Veldhoven

U heeft besloten dat er iets aan het webdesign van uw website gedaan moet worden. De website ziet er op zich prima uit, maar met een ander design zouden er wellicht meer bezoekers op de website komen en blijven. Bij een webwinkel is het design bovendien bepalend voor het aantal aankopen: hoe beter het design, hoe meer bestellingen via de webshop. Webdesign Veldhoven helpt u met het verbeteren van het webdesign en zorgt ervoor dat er meer bezoekers naar uw site komen en terugkeren.

Een webdesign specialist in de regio

Het is voor bedrijven vaak erg handig en prettig om de opdracht uit te besteden aan een webdesign specialist in de regio. Het is niet alleen praktisch – je hoeft niet stad en land af te reizen voor een afspraak – maar ook wel fijn om te overleggen met iemand waarmee u net iets meer deelt dan iemand ver uit uw buurt. J.Ottenheijm Webdesign zit in Helmond en ligt dus op ongeveer een half uurtje rijden van Veldhoven Centrum. Kortom, het kost u weinig tijd en gedoe om bij ons langs te komen!

Klanten waar wij trots op zijn!

Wat doet J.Ottenheijm Webdesign precies?

J.Ottenheijm Webdesign richt zich – de naam zegt het al – hoofdzakelijk op webdesign. Het is ons vak om naar websites te kijken en het ontwerp te verbeteren. De verbeteringen leiden tot een verhoogde gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers, zodat ze langer op de website blijven en een positiever gevoel bij uw site krijgen. Het ontwikkelen van een nieuw of verbeterd webdesign doen we natuurlijk niet helemaal zelf: daar hebben we ook uw hulp bij nodig. Zo is het goed om te weten wat de website precies moet doen voor uw organisatie en of we bepaalde kenmerken van uw bedrijf nog kunnen vertalen naar het design. Ook bouwt J.Ottenheijm Webdesign nieuwe websites en webwinkels, inclusief de benodigde software en een zoekmachinevriendelijk ontwerp.