Websites

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten en kies nu voor J. Ottenheijm.com. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een geoptimaliseerde website. Ook zorgen wij ervoor dat je website mobiel goed bereikbaar is. Steeds meer mensen zoeken op internet naar producten en diensten, daarom is een website in deze moderne en digitale tijd van groot belang. Het maakt daarbij niet uit in welke sector je bedrijf werkzaam is. Potentiële klanten zijn kritisch, ze willen een goed en vertrouwd gevoel bij een bedrijf.

Gevoel van je bedrijf

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit. De klant ziet daarbij ook dat je serieus met je bedrijf bezig bent. Laat de klanten een kijkje nemen achter de schermen, laat zien wie er bij je bedrijf werkzaam zijn. Zo creëer je binding met je klanten.

Jouw wensen, jouw website

Voordat je ons de opdracht geeft om een website te laten bouwen heb je nagedacht over wat je wensen. Wij gaan daarover graag met je in gesprek. Wij ontwerpen de meest uiteenlopende websites en webshops en zijn hierdoor zeer veelzijdig. Welk idee je ook bedenkt, wij zorgen (met de vele mogelijkheden die we daarvoor hebben) dat de website er uit komt te zien zoals jij voor ogen had, eventueel nog aangepast met ontwerpen die je zelf niet had bedacht. De wereld van de IT staat niet stil, dus er komen steeds nieuwe mogelijkheden met effecten en ontwerpen en daar gaan wij met ons bedrijf en team in mee.

J.Ottenheijm.com = maatwerk

Wil je graag een website laten ontwikkelen, geheel afgestemd op je bedrijf en jouw wensen? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij van J. Ottenheijm.com staan voor je klaar, luisteren naar je, denken met je mee en bieden maatwerk!

1

J. Ottenheijm.com luistert naar uw wensen

Belang goede websites
Een goede website is van groot belang en daar weten wij van J.Ottenheijm.com alles van. Het gaat om de juiste uitstraling, maar ook moet een website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Jij bent en blijft de eigenaar van de website, maar wij van J.Ottenheijm.com kunnen hem wel helemaal voor jou op maat maken. Je hebt echter ook de keuze om met een bepaald systeem een groot gedeelte van de website zelf te beheren. Zo kun je bijvoorbeeld de keuze maken om de prijswijzigingen in de webshop gemakkelijk zelf door te voeren en je kunt eenvoudig nieuwe producten toevoegen of producten verwijderen. Wij leggen je dan graag uit hoe dat in zijn werk gaat en zullen je blijven begeleiden en ondersteunen. Snelheid en service staan bij ons centraal.

Websites

Asten

Beek en Donk

Best

Boekel

Breda

Deurne

Eindhoven

Geldrop

Heeze

Helmond

Laarbeek

Mierlo

Nuenen

Oirschot

Someren

Tilburg

Veldhoven

Vrijblijvend contact

Stel elke vraag die je wilt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.