Skip to content

Websites

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een geoptimaliseerde website. Ook zorgen wij ervoor dat je website mobiel goed bereikbaar is, aangezien steeds meer mensen op het internet zitten via hun telefoon. Het internet wordt ook door jouw (potentiële) klanten gebruikt om producten en diensten te zoeken. Daarom is een website in deze moderne en digitale tijd van groot belang. Het maakt daarbij niet uit in welke sector je bedrijf werkzaam is. Potentiële klanten zijn kritisch, ze willen een goed en vertrouwd gevoel bij een bedrijf.

Waar wij trots op zijn!

Gevoel van je bedrijf

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit. De klant ziet daarbij ook dat je serieus met je bedrijf bezig bent. Laat de klanten een kijkje nemen achter de schermen, laat zien wie er bij je bedrijf werkzaam zijn. Zo creëer je binding met je klanten.

Jouw wensen, jouw website

Heb je al een idee wat voor website je wilt? Zo niet, dan denken wij daarin ook graag met je mee. Heb je jouw wensen al duidelijk? Dan gaan wij daarover graag met je in gesprek. Wij ontwerpen de meest uiteenlopende websites en webshops en zijn hierdoor zeer veelzijdig. Welk idee je ook bedenkt, wij zorgen (met de vele mogelijkheden die we daarvoor hebben) dat de website er uit komt te zien zoals jij voor ogen had, eventueel nog aangepast met ontwerpen die je zelf niet had bedacht. De wereld van de IT staat niet stil, dus er komen steeds nieuwe mogelijkheden met effecten en ontwerpen en daar gaan wij met ons bedrijf en team in mee.

J. Ottenheijm.com = maatwerk

Wil je graag een website laten ontwikkelen, geheel afgestemd op jouw bedrijf en jouw wensen? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar, luisteren naar je, denken met je mee en bieden maatwerk!