Skip to content

Zoekmachine optimalisatie in Google

Wat je ook verkoopt vanuit de regio Helmond of welke dienst je ook levert, aan welke doelgroep dan ook, Google zoekmachine optimalisatie zal steeds belangrijker voor je worden.

Van oudsher richtten ondernemers zich met name op een relatief lokaal marktgebied. Was men ondernemer in Helmond dan strekte dat marktgebied zich meestal uit van Nuenen en Geldrop in het Westen tot Gemert en Deurne in het respectievelijke Noorden en Oosten. Internet heeft de manier waarop we zaken doen echter drastisch veranderd. Website zoekmachine optimalisatie heeft ervoor gezorgd dat je er concurrenten van buiten dit marktgebied bij hebt gekregen. Maar het biedt jou anderzijds ook mogelijkheden om je omzet te vergroten buiten je oorspronkelijke focusgebied.

Richt je d.m.v. SEO ook op afnemers van buiten de regio Helmond!

De hedendaagse particuliere en zakelijke consument en afnemer is het gewend om zich online te oriënteren. Jouw vestigingslocatie is niet meer zo belangrijk als voorheen. Ook aan afnemers die zich ver buiten het marktgebied dat door Helmond, Geldrop, Nuenen, Gemert en Deurne wordt gevormd, kun je snel en effectief leveren. Zoekmachine optimalisatie in Google is dan echter van essentieel belang. Dat betekent dat je actief rekening houdt met het zoekgedrag van jouw potentiële klanten in zoekmachines zoals Google. Dit vergt kennis van de algoritmes oftewel de zoekregels die Google hanteert. Een groot aantal aspecten spelen hierin een rol. Ken jij ze allemaal?

Waarschijnlijk luidt je antwoord ontkennend en dat is niet vreemd. Zoekmachine optimalisatie op basis van specifieke SEO-regels is een vak apart. Wij bij J. Ottenheijm.com beschikken over een team vakkundige experts die zich specifiek met dit onderwerp bezighouden. Zij kunnen jou op continue basis bijstaan en jouw online verkoopproces optimaliseren.

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Van website tot SEA, webshops en SEO

J. Ottenheijm.com biedt een totale online dienstverlening aan. Wij realiseren niet alleen jouw WordPress website maar blijven graag op continue basis betrokken om van jouw site een krachtige online website te maken. Google zoekmachine optimalisatie speelt hierin een belangrijke rol. Wij richten jouw website namelijk zodanig in dat deze optimaal gevonden wordt n.a.v. voor jouw doelgroep relevante steekwoorden.

Neem gerust contact met ons op in Helmond voor meer informatie.