Skip to content

Online en/of offline – Wij doen meer dan je verwacht!

Bij J. Ottenheijm.com zijn we altijd in de weer om zoveel mogelijk te kunnen betekenen voor onze klanten zodat ze het meeste profijt halen uit hun website/webshop/diensten.

Maar toch horen we ooit nog van klanten van ‘we hebben nooit geweten dat jullie dat ook doen’. Het levert soms de situatie op dat een klant de gewenste werkzaamheden ergens anders gaat onderbrengen, wat wellicht voor de klant niet ideaal is. Het makkelijkste is vaak toch het hebben van 1 concreet aanspreekpunt.

De afgelopen jaren hebben we verder geïnvesteerd in het bouwen van een team wat een enorm scala aan zaken kan bieden waardoor we als bedrijf steeds verder doorgroeien. Door het uitbreiden van ons team veranderen de mogelijkheden die we kunnen aanbieden namelijk doorgaans ook.

Want of het nu gaat om offline van dienst te kunnen zijn, door het ontwerpen van logo’s, brochures, visitekaartjes of online middels, website (re-)design, beheer, onderhoud of internetmarketing, we denken altijd heel graag met onze klanten mee.

Ook als wij zelf iets niet aanbieden, dan raden we graag een vertrouwde partner aan. Daarin zijn we heel helder want wij bieden alleen diensten aan waarvan wij zeker weten dat we de kennis in huis hebben. We zullen nooit claimen iets te kunnen waarvan we weten, de klant is beter af als hij/zij dat ergens anders onderbrengt.

We willen graag een aantal voorbeelden geven van diensten die wij aanbieden, maar waarvan je wellicht nog niet wist dat we deze verzorgen;

Adverteren in de zoekmachine (SEA)

Natuurlijk staan we er al een stuk bekend om dat we middels SEO (zoekmachine optimalisatie) het nodige betekenen voor onze klanten. Dit met behulp van een gedegen en eerlijk zoekwoorden en concurrentie onderzoek wat we duidelijk en helder toelichten. Waaruit we vervolgens met de nodige content aan de slag gaan samen met de klant om zo de vindbaarheid van de website te verbeteren.

Maar het afgelopen jaar zijn we ons ook gaan focussen op adverteren in de zoekmachines (in de marketing bekend als Search Engine Advertising of ook wel SEA in het kort). SEA is een strategie welke je kunt inzetten, door een bepaald dag-budget in te stellen op bepaalde (moeilijk op te ranken/scoren)zoekwoorden, waarmee je dan naar voren komt/bovenaan komt te staan.

Voornamelijk ligt onze focus hierbij natuurlijk op Google. Dit omdat ze zonder twijfel de grootste speler zijn als het op zoekmachines aankomt.

Bij een SEA-traject stemmen we goed af wat de doelgroep/segment, het dag-budget is, waar we op moeten aansturen (contact/offerte/andere actie etc.), wat voor type campagne je wilt inzetten (search/display/shopping etc). We werken daarin dan ook heel hecht samen met je aangaande het opzetten van de campagne(s) en monitoren/finetunen de campagne(s) daarop volgens maandelijks. Dit om te kunnen garanderen dat ze optimaal blijven presteren!

Adverteren op Facebook (SMA)

Daarnaast kun je ook adverteren op social media, waaronder bijvoorbeeld via Facebook. Dat heet in de internetmarketing, Social Media Advertising oftewel kort SMA. We hebben voor klanten al diverse campagnes mogen inrichten, ook met bijvoorbeeld de focus op vacatures. Iets wat gezien het hele COVID-19 tijdperk een veelgevraagde situatie is.

Bij het adverteren op Facebook werken we goed met je samen aangaande het opzetten en het monitoren/finetunen van de campagne(s). Dit om in te kunnen springen op trends/ontwikkelingen.

Voor de goede orde; Het adverteren op andere platformen (denk aan een LinkedIn of Instagram bijvoorbeeld) is iets waar we ons op dit moment ook verder in aan het verdiepen zijn.

Fotografie van team/bedrijf en meer

Laten we realistisch zijn, het hebben van eigen foto’s welke je kunt gebruiken om je website of webshop te vullen is stukken beter dan werken met stock photos. Want dan voelt het geheel veel meer authentiek en van jezelf.

Maar ze zelf maken, dat is lang niet voor iedereen weggelegd of dat nu komt door apparatuur of door het hebben van een goed oog voor fotografie.

Een externe fotograaf in de arm nemen is een optie maar vaak zijn deze relatief duur en hebben ze lang niet altijd een goed beeld van wat er digitaal en met name op het web mogelijk is.

Met die reden bieden we Fotografie als optie aan bij J. Ottenheijm.com. Of het nu gaat om fotografie van een team, een bedrijfspand, het tot uiting brengen van een corporate profiel de mogelijkheden zijn enorm breed. Zolang je wens duidelijk is kunnen wij hem vast en zeker realiseren!

Offline mogelijkheden

Bij een web-bureau is het niet raar dat we zaken ontwerpen. Maar meestal denken mensen dan aan de wat algemenere opties zoals; logo’s/websites/brochures/visitekaartjes/huisstijlen.

Echter staan we bij J. Ottenheijm.com er ook niet van te kijken als er vragen komen voor het ontwerpen van signing/signage. Hierbij gaan we aan de slag om met minder gebruikelijke vormen en soms ook materialen een passende stijl/ontwerp te maken. Natuurlijk doen we dat in goed overleg omdat we niet van ieder materiaal weten wat voor unieke situaties deze kunnen vereisen.

Concept/Strategie

Buiten het realiseren van een reeds bedacht concept, denken we zoals gezegd graag mee. Ook als het gaat om iets wat nog een concept is. Door de talloze contacten die we hebben gehad in alle facetten van ons bedrijf hebben we, naar onze mening, een goede kijk op wat er speelt in diverse markten, wat er nodig is om bepaalde eindresultaten te bereiken etc.

Derhalve dat we op vlak van concept en strategie ook het nodige kunnen betekenen, wie weet kunnen we zelfs bepaalde ervaringen die we reeds door onze interactie hebben opgedaan met je delen. Waardoor je bepaalde vraagstukken of problemen wellicht zelfs totaal kunt vermijden. Kortom maak gebruik van onze kennis en ervaring!

Vragen staat altijd vrij

Het belangrijkste wat we met dit alles willen zeggen is;

Wees altijd zo vrij om te vragen of wij iets kunnen beteken, ongeacht wat de vraag is. We zullen altijd met je meedenken en proberen je verder te helpen! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om je online en/of offline wensen te bespreken

Patrick Dankers
Patrick

Onze dienstverlening

Klanten willen graag weten wat je bedrijf doet, waar jij je mee bezighoudt. Een website het gevoel van je bedrijf meegeven, laat zien dat er zorg en passie achter zit.

Online marketing

Laat jouw bedrijf scoren

De vindbaarheid van jouw website is erg belangrijk. Internet speelt tegenwoordig een zeer grote rol in het informatie opdoen en het zoeken naar producten of diensten. 

Online zichtbaarheid

Een goede website is de kern!

Bedrijven en ondernemers kunnen niet meer zonder een website. Laat jouw (potentiële) klanten zien wat je doet en wat zij van je kunnen verwachten.