Skip to content

Zakelijke website laten maken

Veel ondernemers die een bedrijf beginnen in de regio Geldrop, Helmond of Deurne, kloppen vaak al bij ons aan nog voordat ze zich bij de KvK hebben laten inschrijven. Bij J. Ottenheijm.com kun je namelijk een zakelijke website laten maken. Dat is dikwijls het eerste en meest tastbare aspect van de onderneming.

Wij leveren een online totaalservice. Bij J. Ottenheijm.com kan men indien gewenst alleen een website laten maken, maar speciaal voor het MKB bieden wij ook aanvullende vormen van online dienstverlening aan. Een wellicht wat kleinere onderneming als die van jou moet zich immers vooral richten op zijn corebusiness.

Onze online dienstverleningen

Voor ondernemers in de regio Helmond, Geldrop, Gemert, Deurne en Nuenen, en ook daarbuiten, fungeert J. Ottenheijm.com graag als outsourcingpartner voor wat betreft totale internetstrategie. Je kunt bij ons een zakelijke website laten maken die gebaseerd is op ‘state of the art’ ontwerpsoftware en -technieken. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar WordPress. Daarnaast kan men speciaal als MKB-bedrijf terecht voor andere de volgende vormen van online dienstverlening:

Bij een website laten maken voor een MKB-bedrijf komt meer kijken dan je denkt. Ook veiligheid is een belangrijk aspect. Data van en met klanten moeten probleemloos kunnen worden uitgewisseld en transacties dienen feilloos plaats te vinden. Ook dat vraagstuk kun je aan ons overlaten, onder andere door middel van WordPress-onderhoud en de implementatie van SSL-certificaten.

Vraag? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten waar wij trots op zijn!

Altijd beschik- en bereikbaar voor het MKB

Een zakelijke website laten maken op hoog niveau, dat kun je als MKB maar het beste uitbesteden. Of je bedrijf nu gevestigd is in de regio Helmond, Geldrop, Gemert, Deurne, Nuenen of daarbuiten. Wij zijn als outsourcingpartner altijd direct bereikbaar, aanspreekbaar en dus dichtbij. Dat voelt sowieso vertrouwd.